Jamie Magazine

Jamie Magazine Family special

Ik was blij verrast toen ik van Jamie Magazine een e-mail kreeg want ik mocht een blogartikel over het magazine schrijven! Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Jamie Oliver. Dus alles wat daarmee te maken heeft wil ik lezen. Mijn boekenkast puilt intussen uit met zijn boeken.

Inmiddels heb ik het magzine binnen en al meerdere malen gelezen, de mooie foto’s bekeken en er zelfs al recepten uit gemaakt. In deze editie staan kinderen centraal, wat geef je ze mee in hun broodtrommel in plaats van de bekende boterham met hagelslag? Erg handig nu de scholen weer zijn begonnen. Echt de moeite waard om eens wat recepten uit te proberen en te laten testen door je kids. En heb je geen kinderen? Dan weet ik zeker dat deze lunchtips en snacks ook heerlijk zijn om in je eigen broodtrommel mee te nemen naar je werk.

Ook worden er een aantal pagina’s gewijd aan het onderwerp ‘suiker’ waar op dit moment zoveel over wordt gesproken en geschreven. Dit artikel is erg makkelijk te lezen, geen zware kost en absoluut een eye-opener. Ongemerkt krijgen we veel suiker binnen via onze voeding en in dit magazine staan ook enkele tips hoe je het suikergebruik kunt minderen, erg handig dus! Goed dat hier aandacht aan wordt besteed.

Ook kreeg ik meteen zin om iets te gaan koken of bakken. De ingemaakte komkommers waren het eerste wat ik wilde gaan proberen, want komkommers zijn hier niet aan te slepen.

Jamie Magazine

En het tweede recept waren de heerlijke brownies. Ik ben al lang op zoek naar een goed recept voor echte zachte smeuïge brownies en… ik heb het gevonden in deze Jamie Magazine. Het hoofdingrediënt is “appel” en de smaak is echt ongelofelijk, deze brownie is de BOM! Lees hier het recept.

Brownie

Wat nog op mijn to cook list staat, is de garnalencurry met kokos en de muesli in Bircherstijl. Er is nog zoveel wat ik wil maken!

Jamie Magazine

In het magazine kun je nog veel meer lezen, zoals de cityguide van Maastricht. Waar vind je de leuke adresjes waar je heerlijk kunt eten? Nu weet je waar je moet zijn!

En houd je van pasta, dan kun je je hart ophalen want in het magazine staan een aantal heerlijke pasta recepten. En ook worden er een aantal soorten graan uitgelicht met lekkere recepten erbij, inspiratie genoeg voor zowel hartig als zoet. Quinoa bijvoorbeeld is niet alleen gezond maar ook echt lekker, probeer het eens uit! En ook aan de vegetariërs onder ons is gedacht er staan ook een aantal ‘vega’ recepten in. Dus genoeg leuke onderwerpen voor iedereen in deze Jamie Magazine Family Special!

Jamie Magazine is te koop in de winkel of te bestellen via: www.jamiemagazine.nl

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
blank

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*