Happy Jackson

Happy Jackson Snack Box set (van What’s in a bag)

De scholen zijn weer begonnen, de vakantie is officieel voorbij! Dat betekent weer terug in het ritme, schooltassen klaarzetten, gymspullen pakken en… lunchtrommels vullen!
De lunch is erg belangrijk en een goede lunchtrommel is dan ook onmisbaar. Niets is zo vervelend als een lekkende beker of een lunchtrommel die niet stevig genoeg is. Daarnaast moet het ook nog eens praktisch zijn en het oog wil ook wat!

Bij de superleuke en grappige webshop What’s in a bag kun je uiteraard terecht voor tassen (the bags) en alles wat je in een tas zou kunnen doen. Van sticky notes tot complete EHBO setjes, koeltasjes voor je lunch, thermoskannen en kinder finger tattoos, je kunt het zo gek niet bedenken. En natuurlijk ook een mooi aanbod van lunchtrommels en snackboxen.

whatsinabag

Nieuw is de serie snack boxen van Happy Jackson (zie het bovenste plaatje). Deze boxen zijn BPA vrij en dat is een zeer groot pluspunt! De set bestaat uit 4 formaten en zijn ideaal om mee te nemen naar school of je werk. Deze gave boxen zijn hip en verkrijgbaar in leuke kleuren en dat maakt je lunch een stuk aantrekkelijker.

Wat vind je van een box voor:

  • Tiny treats, ideaal voor stukjes fruit of noten
  • Picky things, doe erin wat je wil!
  • Snacktastic, een grote box voor een lekker tussendoortje
  • Yay! Leftovers, een handige box voor een lekkere salade of inderdaad.. je leftovers van de dag ervoor.

Van dit leuke merk zijn er ook handige reisbekers verkrijgbaar, tevens BPA vrij en door de dubbele wand blijft je drankje ook nog eens lekker warm. Dus in de ochtend wanneer je haast hebt vul je je wakey wakey beker, je lunchbox en je bent ready to go!

wakey_wakey

Zoek je nog een praktische tas om al dat lekkers in te vervoeren of om je lunch koel te houden, een handige thermosfles of leuke snackboxen? Neem dan eens een kijkje op
www.whatsinabag.nl

* De winactie die aan dit artikel was gekoppeld, is reeds afgelopen. De winnaar van deze winactie heeft een set snackboxen van What in a Bag gekregen.

Print Friendly, PDF & Email

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN OF PRINTEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
blank
Als je op het symbool van het printertje hierboven klikt, kun je dit artikel printen. Of lees voor meer info:
HOE KAN IK DIT ARTIKEL PRINTEN?
blank

18 Reacties

  1. Super leuk om winnaar te zijn! Ik was echt verrast toen ik mijn naam zag staan, namelijk de eerste keer dat ik op deze manier iets win. Echt super blij!
    Dankjewel, ik zal heel veel plezier hebben van deze gezellige boxen!!

  2. janssens anne marie

    De zin moest natuurlijk met een ik beginnen en niet een k ;) :-) :-).

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*