Gestoofd rundvlees in kokosmelk uit de Crock-Pot Express. Als er iets is wat je perfect kunt bereiden in de Crock-Pot Express dan is het wel rundvlees. Wij eten niet zo vaak (rund)vlees maar als we het eten dan het liefst in de vorm van rendang. Dit soort ‘uitgebreide’ gerechten maakte ik bijna altijd in het weekend, omdat ik er dan meer tijd voor had. Maar in de multicooker kun je binnen anderhalf uur je stoofvlees bereiden. Nu wil je vast wel weten hoe!
In de slowcooker ben je toch gauw 8 tot 10 uur kwijt voor een gerecht met rundvlees. Hier is helemaal niks mis mee. Zo heb ik jaren lang mijn rundvlees gestoofd en dat ging prima. In een good old stoofpan op het vuur of op inductie ben je gauw 4 uurtjes aan het stoven. Ook helemaal prima, maar hier moet je in principe wel bij in de buurt blijven. Sinds een tijdje ben ik in het bezit van een Crock-Pot Express multicooker (type CR051) en ik schreef daar een uitgebreide review over. Deze pan maakt het leven een stuk makkelijker. Het is een fijn apparaat die heel veel mogelijkheden biedt.
Lees hier mijn review over de Crock-Pot Express multicooker.
Gestoofd rundvlees in kokosmelk uit de Crock-Pot Express
Omdat ik zelf ook nog in de uitprobeerfase zit (dit doe ik allemaal voor jullie natuurlijk) ben ik veel verschillende recepten aan het uittesten. Ik probeer bij mijn bestaande recepten een CPE versie toe te voegen. Of ik bedenk compleet nieuwe recepten. En alle gerechten die je in een dergelijk apparaat kunt maken kun je natuurlijk ook altijd in een gewone pan bereiden. De apparaten zijn er enkel om het ons een beetje gemakkelijker te maken.
Omdat ik simpel wilde beginnen heb ik een aantal ingrediënten van mijn recept stoofvlees van kip als basis genomen en er met rundvlees een compleet nieuw stoofgerecht van gemaakt. En hij is prima gelukt! Ik leg in mijn CPE recepten alles uit in een stappenplan. Ik merk dat veel mensen dit fijn vinden en zo de pan ook durven te gebruiken.
Wil je een Indische rijsttafel maken? Daar past dit gerecht uitstekend bij!
Wil je dit recept bewaren?
Pin dan de onderstaande foto op jouw Pinterest borden.

Deze recepten / artikelen mag je niet missen:
REAGEREN?
Heb je een vraag of opmerking over een recept of wil je iets anders kwijt? Stuur mij dan een berichtje viaWIL JE DIT ARTIKEL DELEN?
Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE