Boho Tiffin

Boho-Tiffin

Kennen jullie Boho-Tiffin Fashion for Food al? Zij hebben (vind ik) de allermooiste lunchtrommels die er zijn. Ze bestaan uit 3 lagen en ze zijn verkrijgbaar in de meest gave prints. Voor mij als echte Ibiza lover mét Indonesische roots is dit natuurlijk de ideale lunchtrommel. Een tiffin of een rantang – zoals deze trommel in Indonesië wordt genoemd – is al eeuwenoud. Het is een manier om je eten te scheiden in verschillende bakjes. Je kunt het gebruiken als lunchtrommel, maar je kunt bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid koken en dit meegeven aan een familielid in de rantang. De boho-tiffin een dus een moderne versie van een oud traditioneel gebruik.

Chantal van Boho-Tiffin was al een tijdje bezig met gezonde voeding maar kon maar geen geschikte lunchtrommel vinden die bij haar paste. Een heerlijke lunch van mooie producten weggestopt in een plastic bakje… dat moest anders en zo werd Boho-Tiffin geboren!

Boho_tiffin
Boho-Tiffin

De bakjes zijn gemaakt van RVS. Uiteraard is het verstandig om je Boho-Tiffin met de hand af te wassen, op deze manier heb je er het langst plezier van. Een vloeibaar product zoals soep bijvoorbeeld is niet geschikt om erin te vervoeren maar yoghurt of kwark (eventueel afgedekt met een stukje folie), brood, fruit, groente, noten en andere healthy snacks passen er prima in.

Boho-tiffin
Leuke designs!
Boho-Tiffin 2
In ieder vakje iets lekkers!

De Boho-Tiffins zijn verkrijgbaar via de website www.boho-tiffin.com!

De aan dit artikel gekoppelde winactie is reeds afgelopen. Voor deze winactie had Boho-Tiffin 1 exemplaar beschikbaar gesteld

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE

Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.

79 Reacties

 1. Patricia Joseph

  Allereerst proficiat met je 3 jarig bestaan. Daarnaast voor je geweldige actie en cadeau wat je weg geeft.
  Ik zou deze heel graag winnen om alle lekkere lunch gerechten apart mee te kunnen nemen.
  De Boho Tiffin doet mij denken aan de tijd dat mijn moeder voor de Indische moeder van onze buurman kookte. De Indische gerechten gingen in de stapelbakjes en de buurman bracht dat zo naar zijn moeder.
  Lijkt me geweldig om in het bezit te komen van soort gelijke maaltijd scheider/bewaar stapelbox.
  Nog vele gezonde en inspirerende jaren Simone ??

 2. Laat ik eerlijk zijn; ik probeer alles wat maar mogelijk is om mijn 12-jarige dochter aan een gezonde eetgewoonte te krijgen. Als deze prachtige, kleurrijke, tot smikkelen uitnodigende, boho-tiffin hieraan kan bijdragen ben ik superblij !!!!

 3. Christien

  Natuurlijk allereerst een felicitatie voor het drie-jarig bestaan! Ik zie net deze lunchtrommels voor de eerste keer en wat zijn ze leuk en handig! Ik kan een heleboel mogelijkheden met deze lunchtrommels bedenken en dat is een goed teken!

 4. Dol op eetspiratie?en die mooie trommeltjes

 5. Filip Lersberghe

  Het zijn hebbedingen, jullie lunchtrommels ! Leuk voor het OOG, en ik hoop dat ik mijn kleinzoon Tristan die cadeau kan geven ?

 6. Floor van Leeuwen

  Ik kan niet anders zeggen dan: rete-gaaf!!!

  Wat zal ik de blits maken met mijn home made paleo maaltijden in zo’n funky lunchbox!

 7. Gefeliciteerd met jullie 3 jarig bestaan!!!!
  Waarom ik zou winnen? Wie wil er nou niet zo’n mooie lunchbox willen winnen?
  Mijn huidige broodtrommeltje is inmiddels toch echt wel aan vervanging toe en een plastic lunchtrommel komt er niet meer in! Daarom….

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*