Boho Tiffin

Boho-Tiffin

Kennen jullie Boho-Tiffin Fashion for Food al? Zij hebben (vind ik) de allermooiste lunchtrommels die er zijn. Ze bestaan uit 3 lagen en ze zijn verkrijgbaar in de meest gave prints. Voor mij als echte Ibiza lover mét Indonesische roots is dit natuurlijk de ideale lunchtrommel. Een tiffin of een rantang – zoals deze trommel in Indonesië wordt genoemd – is al eeuwenoud. Het is een manier om je eten te scheiden in verschillende bakjes. Je kunt het gebruiken als lunchtrommel, maar je kunt bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid koken en dit meegeven aan een familielid in de rantang. De boho-tiffin een dus een moderne versie van een oud traditioneel gebruik.

Chantal van Boho-Tiffin was al een tijdje bezig met gezonde voeding maar kon maar geen geschikte lunchtrommel vinden die bij haar paste. Een heerlijke lunch van mooie producten weggestopt in een plastic bakje… dat moest anders en zo werd Boho-Tiffin geboren!

Boho_tiffin
Boho-Tiffin

De bakjes zijn gemaakt van RVS. Uiteraard is het verstandig om je Boho-Tiffin met de hand af te wassen, op deze manier heb je er het langst plezier van. Een vloeibaar product zoals soep bijvoorbeeld is niet geschikt om erin te vervoeren maar yoghurt of kwark (eventueel afgedekt met een stukje folie), brood, fruit, groente, noten en andere healthy snacks passen er prima in.

Boho-tiffin
Leuke designs!
Boho-Tiffin 2
In ieder vakje iets lekkers!

De Boho-Tiffins zijn verkrijgbaar via de website www.boho-tiffin.com!

De aan dit artikel gekoppelde winactie is reeds afgelopen. Voor deze winactie had Boho-Tiffin 1 exemplaar beschikbaar gesteld

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE

Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.

79 Reacties

 1. Zo leuk deze boho tiffin! Ideaal voor de gezonde lunch op het werk maar ook voor een gezellige picknick op het strand! Die zal vaak gebruikt worden ?

 2. Echt n gaaf ding!

 3. Astrid Worst

  WoW! Wat een waanzinnige actie. Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan. En nog vele jaren erbij!
  Graag zou ik de prachtige boho-tiffin winnen. Dan geef ik mijn zilveren, zonder mooie kleuren, tiffin aan mijn man. Zo kan ik stylish verantwoord op pad, met die heerlijke recepten van Eetspiratie. Namaste ?

 4. Astrid Worst

  WoW!

 5. Nury huinck

  Ik wil deze heeeel graag. Bij het zien ervan word ik helemaal vrolijk. Gevuld met m’n gezonde hapjes zal het helemaa geweldig zijn!!

 6. Dit kende ik nog niet, maar het lijkt me echt ideaal! We gaan vaak picknicken met het hele gezin (4 kids) en dan nemen we graag ook wat warms mee.

 7. Het eerste dat in mij opkwam is, is praktisch. Ik moet voor medische controles naar een ziekenhuis in Rotterdam. Ik ga dan met de trein van Leeuwarden naar Rotterdam en vaak slaap ik daar een nacht bij bekenden. Ik neem dan altijd mijn eigen gezonde spulletjes mee incl. lunch, yoghurt, vitamines e.d. altijd een heel gedoe! Ideaal om zo n lunchtrommel te hebben. Maar ook erg handig om mee te nemen bij fietsroutes met onze kinderen. En natuurlijk mag mijn dochter deze prachtige lunches mee naar school nemen!

 8. Monique kuijten

  Hoe val ik nou op tussen al die reacties. .? Wat kan ik nog bedenken wat niet al is gezegd?

  Ik kan niets anders als dicht bij mezelf blijven .eerlijk zijn en zeggen dat ook ik helemaal fan ben !!
  Na jarenlange worstelingen met die kilo’s Ben ik wat dat betreft in de winning mood !

  De keus voor bewuster En gezonder eten heeft me al zo veel gebracht .

  Hopelijk brengt Die winning mood mij deze te gekke prijs! ????

  Finkers crossed✌

  Vriendelijke groet monique

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*