Boho Tiffin

Boho-Tiffin

Kennen jullie Boho-Tiffin Fashion for Food al? Zij hebben (vind ik) de allermooiste lunchtrommels die er zijn. Ze bestaan uit 3 lagen en ze zijn verkrijgbaar in de meest gave prints. Voor mij als echte Ibiza lover mét Indonesische roots is dit natuurlijk de ideale lunchtrommel. Een tiffin of een rantang – zoals deze trommel in Indonesië wordt genoemd – is al eeuwenoud. Het is een manier om je eten te scheiden in verschillende bakjes. Je kunt het gebruiken als lunchtrommel, maar je kunt bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid koken en dit meegeven aan een familielid in de rantang. De boho-tiffin een dus een moderne versie van een oud traditioneel gebruik.

Chantal van Boho-Tiffin was al een tijdje bezig met gezonde voeding maar kon maar geen geschikte lunchtrommel vinden die bij haar paste. Een heerlijke lunch van mooie producten weggestopt in een plastic bakje… dat moest anders en zo werd Boho-Tiffin geboren!

Boho_tiffin
Boho-Tiffin

De bakjes zijn gemaakt van RVS. Uiteraard is het verstandig om je Boho-Tiffin met de hand af te wassen, op deze manier heb je er het langst plezier van. Een vloeibaar product zoals soep bijvoorbeeld is niet geschikt om erin te vervoeren maar yoghurt of kwark (eventueel afgedekt met een stukje folie), brood, fruit, groente, noten en andere healthy snacks passen er prima in.

Boho-tiffin
Leuke designs!
Boho-Tiffin 2
In ieder vakje iets lekkers!

De Boho-Tiffins zijn verkrijgbaar via de website www.boho-tiffin.com!

De aan dit artikel gekoppelde winactie is reeds afgelopen. Voor deze winactie had Boho-Tiffin 1 exemplaar beschikbaar gesteld

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE

Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.

79 Reacties

 1. Ik ben al een tijdje helemaal weg van deze lunchboxen. Er eentje winnen zou helemaal te gek zijn (anders moet ik tot mijn verjaardag in januari wachten).

 2. Sammy Spaling

  Zo’n trommel is voor een coeliakiepatient als ik erg handig. Het brood wordt snel droog of juist heel klef door het beleg. Als ik het brood goed verpakken kan en de rest apart verplaatsen kan…kan ook ik genieten van een lekkere lunch. Nu heb ik vaak echt aparte bakjes bij mij en als ik dan als overblijfmoeder op school eet is dat niet altijd handig.

 3. Janine van Kolthoorn

  Wauw, ze zijn echt super gaaf, wat een leuke kleurrijke printen! Is veel beter dan zo’n duffe doorzichtige trommel of soms zelfs de broodtrommel van mijn zoontje

 4. Michelle van Middendorp

  Ik vind ze gewoon super gaaf! Lekker fleurig en ook nog eens uniek! Met deze lunchbox kan ik nog eens een ware trend zetten op het werk tijdens de lunch.

 5. Jacolinestolk

  Ze zijn echt tegek ????

 6. Sandra van Ham

  Wow, leuke actie!! Waarom ik graag een boho tiffin wil winnen? Omdat ik al jaren rondloop met een extra tas naast mijn werktas met daarin verschillende bakjes om mijn lunch te vervoeren…om vervolgens tijdens de lunch tot de conclusie te komen een essentieel bakje te zijn vergeten ?.
  Hie mooi zou het zijn om alleen mijn boho tiffin mee te kunnen nemen en dan ook nog de jaloerse blikken van mijn collega’s te zien…! Kom maar op met mijn tiffin ?!

 7. Wauw met een hoofdletter W! Of eigenlijk het hele woord wauw kan wel met hoofdletters gespeld worden. Ik kan een betoog schrijven van honderden woorden waarom ik dit prachtige ding graag wil winnen. Maar dat ga ik niet doen ;-) dat wordt te zoetsappig! Samengevat: zo’n mooie lunchtrommel maakt het werken veel leuker. Zo kijk ik iedere dag nog meer naar mijn lunch moment uit! Al met al: ik zou er dol gelukkig van worden! X

 8. Omdat het allemaal een beetje tegenzit en ik wel een beetje vrolijkheid kan gebruiken. Mijn gezondheid laat mij verschrikkelijk in de steek en doordat ik veel in het ziekenhuis ben kan ik voor het 4e jaar niet op vakantie. Nu komt volgende week mijn lieve kleindochter en toen ze mij vandaag belde vroeg het kleine hummeltje: oma gaan we dan picknicken. Nou lieve schat natuurlijk daar weegt geen vakantie tegen op! En picknicken met zulke mooie bakjes… En leuk gezelschap! Daar word ik helemaal blij van! Liefs ?

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*