Boho-Tiffin

Kennen jullie Boho-Tiffin Fashion for Food al? Zij hebben (vind ik) de allermooiste lunchtrommels die er zijn. Ze bestaan uit 3 lagen en ze zijn verkrijgbaar in de meest gave prints. Voor mij als echte Ibiza lover mét Indonesische roots is dit natuurlijk de ideale lunchtrommel. Een tiffin of een rantang – zoals deze trommel in Indonesië wordt genoemd – is al eeuwenoud. Het is een manier om je eten te scheiden in verschillende bakjes. Je kunt het gebruiken als lunchtrommel, maar je kunt bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid koken en dit meegeven aan een familielid in de rantang. De boho-tiffin een dus een moderne versie van een oud traditioneel gebruik.

Chantal van Boho-Tiffin was al een tijdje bezig met gezonde voeding maar kon maar geen geschikte lunchtrommel vinden die bij haar paste. Een heerlijke lunch van mooie producten weggestopt in een plastic bakje… dat moest anders en zo werd Boho-Tiffin geboren!

Boho_tiffin
Boho-Tiffin

De bakjes zijn gemaakt van RVS. Uiteraard is het verstandig om je Boho-Tiffin met de hand af te wassen, op deze manier heb je er het langst plezier van. Een vloeibaar product zoals soep bijvoorbeeld is niet geschikt om erin te vervoeren maar yoghurt of kwark (eventueel afgedekt met een stukje folie), brood, fruit, groente, noten en andere healthy snacks passen er prima in.

Boho-tiffin
Leuke designs!

 

Boho-Tiffin 2
In ieder vakje iets lekkers!

 

De Boho-Tiffins zijn verkrijgbaar via de website www.boho-tiffin.com!

De aan dit artikel gekoppelde winactie is reeds afgelopen. Voor deze winactie had Boho-Tiffin 1 exemplaar beschikbaar gesteld

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
blank

79 Reacties

 1. Lijkt me geweldig om zo’n boho-tiffin te winnen, zodat mijn dochter ook haar eigen gezonde lunch voor school kan maken!

 2. Hanneke Albers van der Linden

  Geweldig! Net zoals iedereen hier al zegt. Wat zijn ze mooi en oh wat zou ik deze graag willen. Dochterlief gaat na de vakantie naar de ‘grote’ school, ideaal voor in de lange autoritten die we regelmatig maken naar familie die te ver weg wonen, supercute voor op tafel bij een fijne film, picknick , ik kan genoeg bedenken. .. Succes met kiezen?

 3. Josette de Quant

  Ik ben ook helemaal weg van deze boho-tiffins. En inderdaad doet het mij ook denken aan de Indonesische traditie. En omdat ik ook een beetje Indisch bloed heb wil ik dat wel in ere houden :)

 4. Elisabeth

  In het kader van een fitter en gezonder leven zou deze lunchbox toch wel heel inspirerend zijn voor mij

 5. Waarom IK zou willen?? Om juist iemand ANDERS er blij mee te kunnen maken!

 6. Gefeliciteerd met jullie 3 jarige bestaan.
  Zag de Boho-Tiffin en het eerste dat ik dacht “WoW super gaaf, dat is handig, om ontbijt/lunch/tussendoortje in mee te nemen”. Vrolijke kleuren?

 7. Caroline Bernard

  Op een stijlvolle manier gezond eten met deze schitterende lunchboxes van Boho-Tiffin is een lust voor het oog en een weldaad voor je smaakpapillen!!

 8. Ik word zo blij van deze bakjes. Vrolijke prints, gemaakt van RVS én BPA vrij. Super!!!!!

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*