Boho-Tiffin

Kennen jullie Boho-Tiffin Fashion for Food al? Zij hebben (vind ik) de allermooiste lunchtrommels die er zijn. Ze bestaan uit 3 lagen en ze zijn verkrijgbaar in de meest gave prints. Voor mij als echte Ibiza lover mét Indonesische roots is dit natuurlijk de ideale lunchtrommel. Een tiffin of een rantang – zoals deze trommel in Indonesië wordt genoemd – is al eeuwenoud. Het is een manier om je eten te scheiden in verschillende bakjes. Je kunt het gebruiken als lunchtrommel, maar je kunt bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid koken en dit meegeven aan een familielid in de rantang. De boho-tiffin een dus een moderne versie van een oud traditioneel gebruik.

Chantal van Boho-Tiffin was al een tijdje bezig met gezonde voeding maar kon maar geen geschikte lunchtrommel vinden die bij haar paste. Een heerlijke lunch van mooie producten weggestopt in een plastic bakje… dat moest anders en zo werd Boho-Tiffin geboren!

Boho_tiffin
Boho-Tiffin

De bakjes zijn gemaakt van RVS. Uiteraard is het verstandig om je Boho-Tiffin met de hand af te wassen, op deze manier heb je er het langst plezier van. Een vloeibaar product zoals soep bijvoorbeeld is niet geschikt om erin te vervoeren maar yoghurt of kwark (eventueel afgedekt met een stukje folie), brood, fruit, groente, noten en andere healthy snacks passen er prima in.

Boho-tiffin
Leuke designs!

 

Boho-Tiffin 2
In ieder vakje iets lekkers!

 

De Boho-Tiffins zijn verkrijgbaar via de website www.boho-tiffin.com!

De aan dit artikel gekoppelde winactie is reeds afgelopen. Voor deze winactie had Boho-Tiffin 1 exemplaar beschikbaar gesteld

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE
blank

79 Reacties

 1. Ingrid Blenk-Jonkman

  Omdat ik spontaan verliefd ben geworden op deze mooie bakjes, maar zo blut ben na de zomervakantie de kinderen entertainen en voeden dat het echt even niet kan. Duim, duim, duim, duimmmmmmmmm….

 2. Omdat mijn dochter die van mij graag inpikt????????

 3. Wat een supergezellige lunchboxen!! Hiermee wordt de pauze straks tijdens het continurooster wat na de vakantie ingaat misschien gezellig!!! En mijn pauzes op t werk ook als ik hem een keer inpik!!
  En, gefeliciteerd met je 3-jarig jubileum!!

 4. Martine vd H

  Dat zou nog eens tof zijn. Ik neem tegenwoordig mijn eigen lunch mee naar mijn werk (gezonder leven en afvallen) en ik heb allerlei ongezellige verschillende bakjes om dit mee te nemen, allemaal los in mijn tas. Niet praktisch en niet mooi. In de Boho Tiffin zouden mijn wortels kunnen, mijn salade en wat fruit voor tussendoor!

 5. Wauw wat prachtig, ik had er echt nog nooit eerder van gehoord.
  Zou ik de gelukkige zijn dan verras ik mijn dochter hiermee want nu neemt ze en plastic zak vol met plastic doosjes en zakjes voor haar lunch mee naar het werk.
  Ze eet gezond en maakt heerlijke gerechten en die verdienen dan ook een mooie functionele verpakking.

 6. Super gaaf! Zou hem graag willen winnen. Ga voor het eerst een regelmatige baan aan, dus ook voor het eerst eigen lunch meenemen. Gezond en makkelijk is dan het sleutelwoord (vooral om na kindje twee de laatste kilo’s eraf te krijgen ?)

 7. Een Boho-Tiffin naar keuze, neem ik aan c.q. hoop ik? Ik vind die met luipaardprint namelijk hartstikke gaaf. Helemaal het dessin wat bij me past. Uiteraard gaat het me niet alleen om die print. Sinds kort heb ik eindelijk weer een baan. Dat betekent dan ook dat ik een of meerdere lunchpakketjes meeneem. Vroeger deed ik dat in zo’n kunststoffen bakje. Maar dat schijnt toch niet zo gezond te zijn (tegenwoordig bestaat er wel “meer verantwoord” plastic heb ik begrepen). Tot nu toe maak ik dan ook gebruik van plastic zakjes. Zeer milieuvervuilend, ik weet het. Ik zie het wel heel erg zitten om stylish verantwoord mijn proviand te vervoeren.

 8. marijksels

  Van <3 e met je 3e blogverjaardag!
  Wat een gaaf exemplaar, deze BOHO_Tiffin! Aangezien ik geen brood meer eet en de lunch meestal uit een salade bestaat met mn eigen toevoegingen, lijkt me dit ideaal! Zo kan ik ook gewoon mn lunch meenemen op een gezonde manier!

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*