Boho Tiffin

Boho-Tiffin

Kennen jullie Boho-Tiffin Fashion for Food al? Zij hebben (vind ik) de allermooiste lunchtrommels die er zijn. Ze bestaan uit 3 lagen en ze zijn verkrijgbaar in de meest gave prints. Voor mij als echte Ibiza lover mét Indonesische roots is dit natuurlijk de ideale lunchtrommel. Een tiffin of een rantang – zoals deze trommel in Indonesië wordt genoemd – is al eeuwenoud. Het is een manier om je eten te scheiden in verschillende bakjes. Je kunt het gebruiken als lunchtrommel, maar je kunt bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid koken en dit meegeven aan een familielid in de rantang. De boho-tiffin een dus een moderne versie van een oud traditioneel gebruik.

Chantal van Boho-Tiffin was al een tijdje bezig met gezonde voeding maar kon maar geen geschikte lunchtrommel vinden die bij haar paste. Een heerlijke lunch van mooie producten weggestopt in een plastic bakje… dat moest anders en zo werd Boho-Tiffin geboren!

Boho_tiffin
Boho-Tiffin

De bakjes zijn gemaakt van RVS. Uiteraard is het verstandig om je Boho-Tiffin met de hand af te wassen, op deze manier heb je er het langst plezier van. Een vloeibaar product zoals soep bijvoorbeeld is niet geschikt om erin te vervoeren maar yoghurt of kwark (eventueel afgedekt met een stukje folie), brood, fruit, groente, noten en andere healthy snacks passen er prima in.

Boho-tiffin
Leuke designs!
Boho-Tiffin 2
In ieder vakje iets lekkers!

De Boho-Tiffins zijn verkrijgbaar via de website www.boho-tiffin.com!

De aan dit artikel gekoppelde winactie is reeds afgelopen. Voor deze winactie had Boho-Tiffin 1 exemplaar beschikbaar gesteld

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE

Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.

79 Reacties

 1. Karens Kitchen

  Ik zou dolgraag op een” fashionable manier” mijn heerlijke zelfgemaakte baksels, salades, wraps meenemen.
  Geen gedoe meer met bakjes en zakjes maar alles onder één dak?

 2. Willemijn

  Deze lunchbox zou super handig zijn voor ons jonge gezinnetje omdat ons 8 maanden oude kindje a la Rapley te eten krijgt. Met deze box kunnen we altijd lekker hapjes voor hem meenemen.

 3. Wat een gave give-away! Alleen al bij het zien van de kleuren word je vrolijk! Waarom ik deze set zou willen winnen? Omdat ik het probleem van eten meenemen en niet alles in een bak goed herken. Zou tof zijn deze mee te kunnen nemen naar de eerste colleges weer!

 4. Ik ben al enige tijd bekend met deze súper leuke bakjes en ik zou hem zo graag willen winnen ? ik volg je Facebook en instagram dagelijks en steel regelmatig receptjes van je. Heerlijk! Als ze nou ook nog bewaard kunnen worden in zo’n prachtig bakje dan maakt dat het helemaal compleet!! Fingers crossed

 5. Wat een leuke lunchtrommels.
  Waarom ik ze zou willen winnen is omdat we vaak als gezinnetje weg gaan en dan altijd verschillende trommels mee moeten nemen indd. We nemen altijd fruit mee. En brood. En dan apart belegd en aparte trommel voor de jongste ivm koemelkallergie en we het broodje moeten herkennen en vaak niet samen kan met de ander belegde. En ook vaak gezonde snoepjes mee maar ook ongezonde. En wat zou dat er cool uit zien in deze trommel. Ik vind hem geweldig!!!!!

 6. Lindsy wetters

  Ik vind de Boho Tiffins in 1 woord ‘Geweldig’.
  Mijn dochter van 5 gaat na de vakantie naar groep 3 en ik zou haar zo graag deze onwijs mooie Boho Tiffin cadeau willen doen. Ze heeft een heleboel meegemaakt de afgelopen 3 jaar omdat haar broertje regelmatig ziek was/is. Ze gaat er enorm blij mee zijn.
  Ik ga in ieder geval duimen??

 7. tamara brekelmans

  Omdat ik ontzettend goed bezig ben met lijnen. Daardoor natuurlijk overal zelf mijn eten mee naartoe moet nemen en dat kan het beste in zo’n mooie boho-tiffin.

 8. Wat een gave lunchbox! Deze wil ik heel graag winnen, cadeautje voor mezelf na bijna 25kg af te zijn gevallen ? en volop bezig met gezond eten de boho-tiffin is heel welkom!

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*