Boho Tiffin

Boho-Tiffin

Kennen jullie Boho-Tiffin Fashion for Food al? Zij hebben (vind ik) de allermooiste lunchtrommels die er zijn. Ze bestaan uit 3 lagen en ze zijn verkrijgbaar in de meest gave prints. Voor mij als echte Ibiza lover mét Indonesische roots is dit natuurlijk de ideale lunchtrommel. Een tiffin of een rantang – zoals deze trommel in Indonesië wordt genoemd – is al eeuwenoud. Het is een manier om je eten te scheiden in verschillende bakjes. Je kunt het gebruiken als lunchtrommel, maar je kunt bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid koken en dit meegeven aan een familielid in de rantang. De boho-tiffin een dus een moderne versie van een oud traditioneel gebruik.

Chantal van Boho-Tiffin was al een tijdje bezig met gezonde voeding maar kon maar geen geschikte lunchtrommel vinden die bij haar paste. Een heerlijke lunch van mooie producten weggestopt in een plastic bakje… dat moest anders en zo werd Boho-Tiffin geboren!

Boho_tiffin
Boho-Tiffin

De bakjes zijn gemaakt van RVS. Uiteraard is het verstandig om je Boho-Tiffin met de hand af te wassen, op deze manier heb je er het langst plezier van. Een vloeibaar product zoals soep bijvoorbeeld is niet geschikt om erin te vervoeren maar yoghurt of kwark (eventueel afgedekt met een stukje folie), brood, fruit, groente, noten en andere healthy snacks passen er prima in.

Boho-tiffin
Leuke designs!
Boho-Tiffin 2
In ieder vakje iets lekkers!

De Boho-Tiffins zijn verkrijgbaar via de website www.boho-tiffin.com!

De aan dit artikel gekoppelde winactie is reeds afgelopen. Voor deze winactie had Boho-Tiffin 1 exemplaar beschikbaar gesteld

WIL JE DIT ARTIKEL DELEN?

Via de social media knoppen op deze pagina mag je dit recept / artikel delen op jouw eigen social media kanalen. Gebruik altijd een werkende link naar dit artikel en vermeld de bron: Eetspiratie.
LEES HIER MEER OVER HET DELEN OF KOPIËREN VAN RECEPTEN / ARTIKELEN VAN EETSPIRATIE

Het printen van recepten is niet milieuvriendelijk, daarom biedt Eetspiratie op de website geen mogelijkheid om te printen. Je bent altijd welkom om het recept op de website te bekijken.

79 Reacties

 1. Jaaaa mijn gezonde tussendoortjes en lunch meenemen op vakantie in deze hippe handige mooie trommels! Dat is echt genieten, dubbel genieten!! ?

 2. Nicky Feijen

  Laatst was ik op een verjaardag bij een Molukse familie, waar ik een groot en mooi exemplaar zag staan. Deze was ouderwets en werd al jaren gebruikt om al die lekkere indische gerechten mee te kunnen nemen. Ik zou heel graag deze mooie hippe versie willen winnen om te gebruiken om gezonde lunches mee te kunnen nemen naar mijn nieuwe baan! *fingerscrossed! X Nicky

 3. Begin nu toch wel heeeeeeeeel nieuwsgierig te worden ?

 4. Wauw! Heel graag! Nog nooit zo ‘n mooie gezien!

 5. Caroline Bernard

  De liefdevolle lunch gaat door de maag en is een lust voor het oog en een ware sensatie voor mijn smaakpapillen met zo’n schitterende Boho-Tiffin en inspireert mij om een goede en smaakvolle lunch te maken!!

 6. leuk om in de auto of voor op de fiets mee te nemen voor onderweg :D

 7. Vind ze supergaaf!

Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Vanwege de AVG 2018 is Eetspiratie verplicht toestemming te vragen voor het plaatsen van jouw bericht.

*

*